Івано-Франківськ отримав 9 нових автобусів

Івано-Франківськ отримав 9 нових автобусів

Фінансова установа ТОВ «Ексімлізинг», за підтримки Державний Укрексімбанк уклала лізингову угоду з комунальним підприємством «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради щодо фінансування придбання містом дев’яти пасажирських автобусів.

Поповнення муніципального парку новими автобусами дозволить підвищити якість перевезення пасажирів та розширити мережу маршрутів комунального транспорту об’єднаної територіальної громади.

«За механізмом фінансового лізингу від Укрексімбанку загальним обсягом 750 тисяч євро (екв.) місто придбало чотири автобуси білоруського виробництва марки «МАЗ» та п’ять – турецького виробника «Guleryuz».

Перевагами нових автобусів є комфорт та доступність для всіх пасажирів, адже вони низькопідлогові та пристосовані для перевезення маломобільних груп громадян. Також автобуси такого класу завдяки невеликим габаритам зможуть безпечно їздити вузькими вулицями та приміськими селами.

Нагадаємо, що раніше ТОВ «Ексімлізинг» було профінансовано придбання 7 сучасних пасажирських автобусів для Ужгорода та 23 – для Миколаєва .